Construieşte-ţi Propriul Model de Haine Online

Construieşte-ţi Propriul Model de Haine Online

Cum să fii plătit pentru design-ul hainelor 

Construieşte-ţi Propriul Model de Haine Online

Ai avut vreodată o idee asupra unui tricou sau hanorac? Ai vrut vreodată să porţi ceva ce nu era disponibil? Vrei să faci bani din design-ul de haine?

Atunci articolul acesta e pentru ţine. Acest articol îţi va arăta cele mai bune locuri care te lasă să îţi construieşti propriile haine precum tricouri, şepci, cămăşi etc. pentru ca mai apoi să le cumperi sau să le vinzi. Acest articol îţi va arăta cum să îţi bagi bani în buzunar din propriile tale idei.

Şi cea mai bună parte, TOTUL ESTE GRATUIT!

Cele mai bune locuri de design vestimentar online

  1. Primul website (şi favoritul meu) este Spreadshirt.

Spreadshirt le permite utilizatorilor să îşi printeze într-o varietate de opţiuni care includ fosforescent, paiete şi aşa mai departe, iar produsele îţi vor fi livrate în 24 de ore. Poţi fi plătit prin paypal sau prin cec. Îţi vor deschide un magazin gratuit şi au imprimări de cea mai bună calitate. Deschide-ţi propriul magazin de tricouri online gratuit acum!

  1. Al doilea website este Cafepress

Cafepress este cel mai popular site pe care poţi să îţi faci propriul model de tricou. Au un avantaj mare în ceea ce priveşte motoarele de căutare. În teorie, asta va face ca şi creaţiile tale

să fie mai sus în lista motoarelor de căutare, şi îţi vor da voie să îţi deschizi şi un magazin gratuit.

  1. Al treilea website este Zazzle

Zazzle este website-ul cu care am avut cel mai mult succes. Eu tind să creez tricouri amuzante sau funky şi se pare că se bucură de un real succes pe Zazzle. Ai opţiunea să îţi deschizi mai multe magazine aici, fiecare magazin având tema lui proprie.

Fiecare website are avantajele şi dezavantajele lui. Îţi recomand să le încerci pe toate trei. Ar trebui să fii capabil să găseşti linkurile celor trei pe această pagină web. Toate au calităţi unice şi unele vor fi mai pe gustul tău decât altele. Simte-te liber să cauţi prin fiecare!

Cel mai bun sfat pe care ţi-l pot da ca să ai succes în design-ul de haine online pentru ca mai apoi să le vinzi pentru profit, este să fii creativ şi să faci cât mai multe modele. Nu pierde foarte mult timp prins într-un singur proiect, pentru că există riscul ca acel proiect să eşueze. Nu ştii niciodată ce va avea succes, astfel, este mai bine să ai mai multe deschise în acelaşi timp.

Strategii pentru un magazin de design de succes

Construieşte-ţi Propriul Model de Haine OnlineCa să ai succes cu un magazin de design online, alţii trebuie să vrea să îţi cumpere creaţiile. Asta înseamnă că trebuie să fii în temă cu tendinţele maselor, dar în acelaşi timp să faci ceva diferit de tot ce există deja pe piaţă.

Cea mai bună strategie pentru a avea succes este să descoperi ce ştii mai bine să faci şi să foloseşti asta. Ce îţi place să faci şi te găseşti de cele mai multe ori în situaţia de a explica celorlalţi? Orice ar fi, există multe metode de a o folosi pentru a face bani.

În cazul meu, mie îmi place fotbalul. Aşa că mereu creez obiecte în jurul unui subiect despre care ştiu destul de multe.

NCAA Football (mascote, cântece pentru meciuri, culorile echipelor sau citate amuzante)

Citate amuzante despre fotbal

Citate NFL celebre

Şi aceste categorii sunt doar câteva din subcategoriile pe care le am. De orice subiect ai fi interesat, cu siguranţă vei avea mult material pe care să îl foloseşti. Fă un brainstorming şi nu îţi fie frică să greşeşti. E posibil să treacă ceva timp până când vei începe să faci bani, dar dacă te concentrezi, nu am niciun dubiu că vei începe să faci bani. Mult noroc şi dă-mi de ştire dacă îţi pot fi de ajutor cu ceva.