6 Metode Prin Care Copiii Fac Bani

6 Metode Prin Care Copiii Fac BaniCopiii din ziua de azi sunt inteligenţi, multora dintre ei le surâde ideea de a intra într-o afacere uşoară care le va permite să facă bani de buzunar în plus. Se spune că sunt câţiva, care au nu mai mult de 13 ani, care au găsit metode unice de a face bani pe internet, chiar mai mulţi bani decât se pot face cu un job de la 9 dimineaţa la 5 după amiaza.

Tinerii pot face bani online printr-o multitudine de metode, dar este esenţial pentru cei care încearcă să facă asta să fie supervizaţi de către părinţi, mai ales pentru cei care încă nu au împlinit 16 ani.

Un articol pe care l-am citit nu acum mult timp, spunea povestea unui băiat de 21 de ani, care a renunţat la liceu şi care a făcut peste 1 milion de dolari prin marketingul pe internet. Articolul mai spunea că tânărul a reuşit asta în primul lui an!

Ce părere ai despre asta? Ce este cert, este că dacă el a reuşit să o facă, cu siguranţă există şi alţi tineri în lumea asta care o pot face.

Dar, chiar dacă eşti copil, asta nu înseamnă că făcutul banilor online vine fără muncă.

Links Of Interest

Există multe metode prin care un copil poate face bani online sau offline, atâta timp cât există interes şi pasiune. Este o sarcină grea, dar a fost completată de alţii şi este completată chiar şi în momentul în care citeşti asta.

Părinţi, îi puteţi introduce pe copiii voştri marketingului pe internet, probabil aceasta fiind cea mai uşoară metodă. Le va deschide apetitul copiilor de a căuta alte metode de a face bani şi astfel vor găsi oportunităţi pe care le vor explora şi dezvolta în timpul lor liber.

Vor fi capabili să mai adauge ceva la banii de buzunar, bani pe care îi pot folosi, de exemplu, pentru o şcoală de şoferi sau pentru alte activităţi extracurriculare. Pot atinge un succes care va creşte prin simpla muncă pe care o vor depune de acasă de fiecare dată când vor avea timp liber la dispoziţie.

LE POŢI PERMITE COPIILOR TĂI SĂ FACĂ BANI ONLINE?

  • DA
  • NU

Şase metode prin care copiii fac bani pe Web

Dacă eşti tânăr şi vrei să faci bani online, sau 6 Metode Prin Care Copiii Fac Bani dacă eşti părinte şi vrei ca şi copilul tău sau alt tânăr pe care îl cunoşti să înceapă să capete nişte experienţă de afaceri, uite câteva idei de făcut bani.

Începe prin una din următoarele metode de făcut bani online. Tot ce este necesar câteodată este ca cineva să le arate cât de ruşinos de uşor este să faci bani în plus pe web.

1) Design pentru tricouri şi vândutul Online

Crearea de tricouri la comandă şi vândutul lor online sau offline

Fie că este sau nu creativ, un copil poate face asta, şi prin această metodă poate face bani. Crearea şi vinderea de tricouri cu design vintage, retro, modern sau ciudat este atât de uşor atunci când foloseşti un software online pentru design-ul de tricouri.

Dacă ai 16 ani sau mai mult, îţi poţi deschide propriul magazin de tricouri online. Dar nu trebuie neapărat să te limitezi la asta, poţi vinde şepci, hanorace, căni, carcase pentru telefoane, îmbrăcăminte sportivă. Clienţii tăi vor veni din toate colţurile lumii! Cine ştie, poate că cineva din Nouă Zeelandă sau Timbuktu va îndrăgi design-ul tricoului tău şi îl va cumpăra, totul prin simpla apăsare a unui buton.

Dacă ai mai puţin de 16 ani dar ai o minte de antreprenor în formare, părinţii sau fraţii tăi mai mari te pot ajuta cu tranzacţiile şi cu retrasul banilor pe care i-ai făcut online.

În plus, crearea de magazine online permite copiilor ca şi tine să vândă produse folositoare altor copii de la tine de la şcoală sau din cartierul tău.

2) Vânzarea online (şi chiar şi offline!)

Faci bani online vânzând jocuri, dulciuri etc.

Alte metode de a face bani online sunt prin vânzarea de jocuri, cărţi, dulciuri sau chiar la şcoală, prietenilor tăi, prietenilor prietenilor tăi. Copiii iubesc jocurile şi poţi face bani uşor din vânzarea lor online.

Există companii de jocuri care vor oferii clienţilor lor afiliaţi un spaţiu gratuit pentru a-şi vinde produsele. eBay sau Amazon sunt 2 dintre cele mai mari companii care îţi permit crearea unui site afiliat pentru a-ţi vinde produsele. Condiţia este să ai 18 ani.

Un alt exemplu de vânzare “fizică” offline este cumpărarea unor pachete de dulciuri sau altor chestii comestibile de la companiile care vând în cantităţi mari, pentru ca mai apoi să le vinzi la bucată la preţul pieţei total. O sumă moderată poate fi făcută dacă vei practica această metodă cu regularitate.

3) Scrierea freelance

Copiii pot face bani prin scrierea freelance

Sunt multe servicii de freelance, şi, depinzând de calităţile de scriere şi citire ale copiilor, ei pot fi calificaţi să scrie pentru alte persoane.

Dacă un copil are nivelul clasei a 7-a sau mai sus, poate scrie şi îşi poate face mesajul auzit. Nu complexitatea scrierii este cheia, ci mai degrabă corectitudinea textului, fără erori gramaticale, acesta este ţelul principal.